This is a free Purot.net wiki

Oma sivu VP

 • Share or embed page's contents

  Sharing settings
  Embed settings


  Page sharing link
  Embed code

  oEmbed link for discovery function
  Direct oEmbed link

Voit rakentaa tätä sivua oman mielesi mukaan. Jaa jotain toisille. Kokeile jotain uutta, vaikkapa kuvan tai videon tekemistä ja nähtäville tuomista. Tee näkyväksi omaa ajatteluasi. Kysy ääneen itse itseltäsi tai muilta. Voit kommentoida toisten sivuille. 

 

Muutama valmis tehtävä:

1. Tavoitteen asettaminen: selkeä tavoite teknologian opetus- ja opiskelukäytössä on tärkeää ja unohtuu helposti. Aseta itse itsellesi lyhyen aikavälin tavoite (tämän koulutuksen ajaksi, tälle kevätlukukaudelle, tälle vuodelle). Kirjoita tavoite tähän:

Opettelen käyttämään ainakin kahta erilaista sovellusta, jota tässä koulutuksessa harjoittelemme ja opettelen niin sujuvaksi, että voin käyttää niitä omassa työssäni vaivattomasti.

 

2. Lupaa tehdä jotain uutta, vaikka ihan pientä (kirjoita tähän reflektointikerroilla ensin lupaus ja sitten raportti, miten lupauksen toteuttaminen edistyy): 

Lupaan tehdä johonkin verkkoympäristöön jonkun harjoituksen, lomakkeen, kyselyn tms.

Tarkennus...aloitetaanpa tutustumalla tähän Wiikin ja harjoittelemalla tätä. Lupaan siis tehdä ainakin kaksi uutta juttua omalle wiki-sivustolle.

 

3. Ensimmäisen lähipäivän reflektointi: Millaisia ajatuksia päivä jätti? Miltä tuntui? Oivalsitko jotain? Jäitkö ihmettelemään jotain? Mitä opit? Mistä jäit kaipaamaan lisää? 

Ensimmäisenä mieleen tulee karsiminen eli harjoittele käyttämään yhtä ohjelmaa tms. hyvin ja laajenna osaamista vasta sitten, mutta kokeile asioita kuitenkin rohkeasti. 

Tämä Purot.net wiki-sivusto on itselle aivan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa selkeältä. Blogin pitäminen on tuttua ja hyvin samantapaisella tämä vaikuttaa toiminnoiltaan. 

Koulutuspäivästä jäi valoisa ja luottavainen mieli. Ainoa huoli, mikä välillä nostaa päätään, on tekniikan toimivuus jollain tärkeällä hetkellä, mutta toisaalta ajattelen, että tarvittaessa saatavilla on pidettävä tekninen tuki. 

4. Verkkotapaamisen reflektointi: Millaisia ajatuksia tuokio herätti? Miltä tuntui? Oivalsitko jotain? Jäitkö ihmettelemään jotain? Mitä opit? Mistä jäit kaipaamaan lisää? 

 

5. Toisen lähipäivän reklektointi: Millaisia ajatuksia tuokio herätti? Miltä tuntui? Oivalsitko jotain? Jäitkö ihmettelemään jotain? Mitä opit? Mistä jäit kaipaamaan lisää? 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username